Συχνές Ερωτήσεις


Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που υπάρχει επάνω δεξιά στην ιστοσελίδα μας www.nictech.gr και μέσω αυτής θα ενημερωθείτε ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2315 009 262.

Από τη στιγμή που θα κάνετε την αίτηση και λάβετε απάντηση από αρμόδιο υπάλληλο της εταιρίας μας, ότι υπάρχει διαθεσιμότητα, το ραντεβού της εγκατάστασης γίνεται εντός 10 με 15 ημερών. Την ημέρα της εγκατάστασης έχετε και υπηρεσία.

To δίκτυο της nictech είναι ανεξάρτητο και η σύνδεση ασύρματη, οπότε δεν επηρεάζεται από άλλο πάροχο. Σε περίπτωση που θέλετε να διακόψετε την σύνδεση σας με άλλο πάροχο θα πρέπει να απευθυνθείτε σε αυτόν.

Οι διαθέσιμες ταχύτητες ξεκινούν από τα 35 Mbps download –  10 Mbps upload για τους οικιακούς χρήστες αλλά και εταιρίες και μέχρι 1 Gbps για εταιρίες με μεγάλες ανάγκες. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλα τα προγράμματα μας στο www.nictech.gr .

Ναι, μέσω του δικτύου μας.

Η πληρωμή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας www.nictech.gr στην επιλογή πληρωμή λογαριασμού, χρησιμοποιόντας τον κωδικό πληρωμής που υπάρχει επάνω δεξιά, στον λογαριασμό που έχετε λάβει στο email σας, είτε μέσω e-banking από Η/Υ, χρησιμοποιόντας τον κωδικό πληρωμής που υπάρχει επάνω δεξιά, στον λογαριασμό που έχετε λάβει στο email σας.

Το κόστος  ενεργοποίησης μεταβάλλεται ανάλογα την επιλογή προγράμματος και την διάρκεια του.  Η πληρωμή του γίνεται με μετρητά την ημέρα της εγκατάστασης στους τεχνικούς μας και λαμβάνετε απόδειξη είσπραξης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 2315 009 262, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00. Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες μπορείτε να στείλετε email ή μύνημα στην σελίδα μας στο facebook & instagram.