Γιατί να επιλέξω το δίκτυο της Nictech;

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Η Nictech βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στον κόσμο της τεχνολογίας καθώς καταφέραμε να δημιουργήσουμε ασύλληπτες ταχύτητες και απεριόριστες δυνατότητες για κάθε σπίτι και επιχείρηση. Η Nictech επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ασύρματο internet με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες και αξιοπιστία. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω μια λίστα από πλεονεκτήματα για να αποκτήσετε και εσείς τις ταχύτητες του σήμερα!

•  Ταχύτητα : Προσφέρει υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε και να μεταφέρετε αρχεία μεγάλου μεγέθους γρήγορα και να απολαμβάνετε ομαλή ροή πολυμέσων, όπως βίντεο και μουσική, χωρίς διακοπές

•  Ευρεία κάλυψη : Μέσω του ασύρματου δικτύου η παροχή Internet είναι πλέον εφικτή ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές. Συγκεκριμένα η κάλυψη της Νictech αγγίζει το 99% εντός Θεσσαλονίκης αλλά και στις ευρύτερες περιοχές του Νομού.

  Ευελιξία : Στη Nictech κάνουμε τη διαφορά σε σχέση με τους ανταγωνιστές! Καμία δέσμευση συμβολαίου σε οποιοδήποτε πρόγραμμα και δυνατότητα αλλαγής πακέτου (upgrade/downgrade) όποτε εσείς επιθυμείτε.

•  Επεκτασιμότητα : Καθημερινά η Nictech εργάζεται για να μεγαλώσει το δίκτυο της και την κάλυψη της σε ακόμα περισσότερες περιοχές.


Με ταχύτητες που αγγίζουν τα όρια του φωτός, παρέχουμε αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο. Αποχαιρετώντας τα προβλήματα των καλωδίων και των περιορισμένων εμβελειών, η Nictech ανοίγει τον δρόμο για έναν συνδεδεμένο κόσμο υψηλών ταχυτήτων και ανεξάντλητων δυνατοτήτων.

 Οικογενειακά Πακέτα      Επαγγελματικά Πακέτα 

 Επικοινωνήστε μαζί μας.