5 Αγαπημένα Οικογενειακά Online Multiplayer Παιχνίδια

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
5 Αγαπημένα Οικογενειακά Online Multiplayer Παιχνίδια

Το διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών και δεν είναι λίγα αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια σου. Τα family friendly παιχνίδια πολλαπλών παικτών αποτελούν μια σημαντική υποκατηγορία της gaming κουλτούρας, χάρη στην οποία συγγενείς και φίλοι μπορούν να συνδεθούν online και, μέσω συνεργασίας, επικοινωνίας και ομαδικότητας, να απολαύσουν πολύτιμο χρόνο μαζί, ανεξάρτητα από την απόσταση που τους χωρίζει.

Η Nictech έψαξε και σου βρήκε 5 αγαπημένα οικογενειακά παιχνίδια για να μοιραστείς με την οικογένεια σου, τα οποία υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους. Let the games begin!


 05 | Animal Crossing: New Horizons 

Ένα από τα γνωστότερα παιχνίδια της πλατφόρμας Nitendo, το Animal Crossing: New Horizons κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020, αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι προσκαλεί τους παίκτες να μεταφερθούν σε ένα απομονωμένο νησί, το οποίο παροτρύνονται να σχεδιάσουν και να μετατρέψουν σταδιακά στον προσωπικό τους παράδεισο. Στους παίκτες προσφέρονται διάφορες δυνατότητες όπως ψάρεμα, υλοτόμηση, συλλογή υλικών και κατασκευή εργαλείων και κτιρίων. Σημαντικός παράγοντας του παιχνιδιού είναι η αλληλεπίδραση με τους χαρακτήρες του νησιού, καθώς και η σύνδεση με άλλους παίκτες για κοινές δραστηριότητες, ανταλλαγές αντικειμένων και επίσκεψη στα μεταξύ τους νησιά. Το Animal Crossing: New Horizons έχει ηλικιακή διαβάθμιση PEGI 3, το οποίο σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.


 04 | Stardew Valley 

Το Stardew Valley είναι ένα ανεξάρτητο παιχνίδι αγροτικής προσομοίωσης που, χάρη στο ατελείωτο gameplay του και τις αρκετά χαμηλές απαιτήσεις του για bandwidth και gaming εξοπλισμό, έχει κερδίσει τις καρδίες εκατομμυρίων gamers παγκοσμίως. Με αρχική κυκλοφορία τον Φεβρουάριο του 2016, ο δημιουργός του, γνωστός και ως ConcernedApe, κατάφερε να το κάνει διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες, όπως Windows / Mac / Linux, PS4 / Switch / Xbox One, καθώς και Android / iOS (σημείωση: στα τελευταία 2 δεν υπάρχει η δυνατότητα για multiplayer, ακόμη). Στο Stardew Valley οι παίκτες κληρονομούν μια εγκαταλελειμμένη φάρμα από τον παππού τους και έχουν ως αποστολή να την επαναφέρουν στην προηγούμενη της δόξα. Καλλιεργώντας διάφορα φρούτα και λαχανικά, μεγαλώνοντας ζώα, συλλέγοντας πόρους, εξερευνώντας επικίνδυνα σπήλαια και αναπτύσσοντας σχέσεις με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, οι παίκτες εισάγονται σε μια εικονική καθημερινότητα καλοσχεδιασμένης αισθητικής η οποία συνιστά ιδανικό μέσο χαλάρωσης από το stress της πραγματικής καθημερινότητας. Φυσικά, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν μεταξύ τους και να διαχειριστούν μια φάρμα, καθώς και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον με υλικά και αποστολές. Το Stardew Valley έχει ηλικιακή διαβάθμιση PEGI 12, το οποίο σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω.


 03 | Mario Kart 8 Deluxe 

Το Mario Kart είναι ένα ακόμη δημοφιλές και αγαπημένο franchise βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo, με το πρώτο κομμάτι της σειράς (Super Mario Kart) να κυκλοφορεί το 1992. Τα παιχνίδια βασίζονται σε σειρές αγώνων καρτ με πολύχρωμους χαρακτήρες από το σύμπαν του Mario, δημιουργικές και πολύπλοκες πίστες, αλλά και ευφάνταστα αντικείμενα που επηρεάζουν τη ροή των αγώνων. Η ενισχυμένη έκδοση του Mario Kart 8, γνωστή ως Mario Kart 8 Deluxe, κυκλοφόρησε προσαρμοσμένη για το Nintendo Switch τον Απρίλιο του 2017. Περιλαμβάνοντας όλους τους γνωστούς αγαπημένους χαρακτήρες και συμπεριλαμβάνοντας ακόμη περισσότερους, το παιχνίδι ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά του γραφικά και την εξαιρετικά μεγάλη multiplayer κοινότητα του. Το Mario Kart 8 Deluxe έχει ηλικιακή διαβάθμιση PEGI 3, το οποίο σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.


 02 | Rocket League 

Έχοντας κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2015, το Rocket League συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή των online multiplayer παιχνιδιών μια δεκαετία αργότερα. Το εξαιρετικά πρωτότυπο του concept συνδυάζει το ποδόσφαιρο με την αυτοκινητοδρομία, καθώς οι παίκτες ελέγχουν οχήματα μέσα σε ένα κλειστό στάδιο, με απώτερο σκοπό να σπρώξουν μια μεγάλη μπάλα εντός της εστίας του αντιπάλου. Το διαρκώς αναβαθμισμένο Rocket League έχει κερδίσει μια τεράστια και πιστή κοινότητα, προσφέροντας τόσο διασκεδαστική όσο και απαιτητική εμπειρία παιχνιδιού, καθιστώντας το ένα ιδανικό παιχνίδι για οικογένειες και φίλους που θέλουν να απολαύσουν μια δυναμική, ομαδική και ανταγωνιστική πρόκληση. Παράλληλα, είναι αναγνωρισμένο από την κοινότητα των eSports, με πολλά τουρνουά και διαγωνισμούς να διεξάγονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Rocket League έχει ηλικιακή διαβάθμιση PEGI 3, το οποίο σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.


 01 | Minecraft 

Από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα παιχνίδια του 21ου αιώνα, το Minecraft αναπτύχθηκε από τη Mojang και κυκλοφόρησε επίσημα τον Νοέμβριο του 2011. Αποτελεί παιχνίδι επιβίωσης το οποίο επιτρέπει μεγάλο βαθμό δημιουργικότητας, καθώς οι παίκτες μπορούν να κατασκευάσουν και να εξερευνήσουν εικονικούς κόσμους δίχως όριο, να συνεργαστούν για να συλλέξουν πόρους και να αντιμετωπίσουν κάθε μορφής αντιπάλους. Χάρη στο ευέλικτο gameplay και τις τακτικές του ενημερώσεις, οι οποίες προσθέτουν διαρκώς νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, το Minecraft υπόσχεται να παραμείνει στην κορυφή των πιο streamed παιχνιδιών για πολλά χρόνια ακόμη. Το Minecraft έχει ηλικιακή διαβάθμιση PEGI 7, το οποίο σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω.


Απόλαυσε αδιάλειπτα τα παραπάνω οικογενειακά παιχνίδια (και πολλά ακόμη), εξασφαλίζοντας το κατάλληλο οικογενειακό πρόγραμμα διαδικτύου που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

F 35/10 F 50/15 F 70/20

Νιώθεις πως δεν σου αρκούν; Μπορείς να κάνεις pre-order ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες στα οικογενειακά προγράμματα Nictech: 100/30, 150/50 και 200/100. 

F 100/30 F 150/50 F 200/100